Tarief en vergoeding van de behandeling bij Psycholoog Lelystad

Vergoeding, stem het af met je verzekeraar

Je doet er goed aan even bij je verzekering te informeren over een vergoeding. De verschillen kunnen groot zijn: van een volledige vergoeding, of een maximaal aantal sessies tot helemaal niets.

Een individuele afspraak kost € 98 per sessie. Een afspraak voor twee personen, zoals relatietherapie, kost €118,50 per sessie. In de meeste gevallen hebben we tussen de 5 en 10 behandelingen nodig.

Betaling en afzeggen

De betaling gaat via een factuur van FAMED. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar laat het mij uiterlijk 24 uur van tevoren weten, dan kan ik nog iemand anders inplannen. Anders ben ik helaas genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Daar kan ik je ook bij helpen

Voor veel mensen is de verzekering een wollig pakket met allerhande lijsten waar maar moeilijk uit is op te maken of iets nu vergoed wordt of niet en op welke manier. Vandaar ook dat ik iedereen adviseer het even te overleggen met de verzekering.

Contact

Wil je meer weten over vergoedingen en tarieven, of als je een afspraak wilt maken: bel mij of stuur even een mail naar praktijk Psycholoog Lelystad ter attentie van Hans Otto.