Relatietherapie Lelystad – relatietherapeut Hans Otto

Met zijn tweeën lukt niet meer. Jullie komen er niet uit, gesprekken hebben altijd dezelfde vorm en lopen op hetzelfde uit: niets. Goede vrienden of familie, ze hebben het misschien wel geprobeerd, maar het lukt niemand om door jullie heen te breken.

Samen praten en eruit komen

Geen twee relaties zijn hetzelfde, bij jullie is de reden net zo uniek als bij een ander. Toch, vooral in hoe stellen (niet) met elkaar kunnen praten, zitten veel overeenkomsten. Vaak zondert één van de twee zich wat meer af, terwijl de ander alsmaar harder duwt en trekt. Of, als beiden duwen en trekken, is het constant hommeles. Het moeilijkst is het als jullie allebei van elkaar af bewegen.

In de therapie staat jullie omgang met elkaar centraal. Niet wie nu precies wanneer gelijk heeft of wie met het meest recht het meest gekrenkt is.

Samen de band versterken

Stellen kunnen veel bereiken bij Relatietherapie Lelystad. In veel gevallen versterkt de band, krijgen beide partners meer energie en kracht om samen verder te gaan. Én met vreugde en voldoening te leven, ook buiten de relatie.

Relatietherapie Lelystad: elkaar opnieuw zien

Jullie hebben wat met elkaar. Of je nu uiteindelijk besluit samen te blijven, of gescheiden verder te gaan, er is een leven gedeeld. Dat leven is van jullie en heeft waarde, veel waarde. Ooit zag je in elkaars ogen kansen, dromen, mogelijkheden. Ergens is dat vervlogen, niet de kansen, maar de blik. Veel stellen ervaren een therapie dan ook als het opnieuw kennis maken, maar nu mét de geschiedenis die je samen al hebt.

Heb je vragen over je relatie?

Kijk dan even op het gratis forum over relatietherapie van Psycholoog NU! In dit forum kun je anoniem en gratis al je vragen stellen aan een ervaren relatietherapeut bij jou in de buurt, waaronder ik zelf.

Leg je vraag rustig aan mij voor

Vraag je je af of jij en jouw partner gebaat zouden zijn bij relatietherapie of wil je meer weten over Relatietherapie Lelystad? Bel voor een afspraak of vul het contactformulier in.